Diensten

Onze diensten staan beneden uitgebreid beschreven:

Social media

Tegenwoordig is Social Media niet weg te denken en behoort het tot de core van online marketing binnen elke organisatie. Wij van Media-advertising staan bekend om onze social media expertise. Zo begeleiden wij diverse clients in social media management, zetten wij influencer marketing campagnes op, creëren social media strategieën en nog veel meer.

Online marketing 

Wil jij online zichtbaar zijn? Opzoek naar jouw doelgroep en hoe je die kan bereiken? Tegenwoordig is het enorm belangrijk om digitaal vindbaar te zijn en daarbij de juiste doelgroep aan te spreken. Bij media advertising zorgen wij voor op maat gemaakte campagnes waarbij wij oa. aandacht schenken aan SEO, online advertisements zodat je continu vindbaar bent voor jouw klanten en andersom.

Branding

Wij ontwikkelen een volledige brand-guide waarin de identiteit van uw organisatie duidelijk en herkenbaar wordt. Er wordt een logo ontworpen en een huisstijl gecreëerd die kenmerkend is voor uw organisatie. Ook wordt de communicatiewijze vastgesteld, lettertype en kleuren die daarin gebruikt worden en wordt er een icoon/button ontworpen die ook zonder tekst herkenbaar maakt wanneer uw organisatie communiceert.

Webdesign

Wij ontwikkelen een mobile-first website volledig responsive voor alle bekende devices. De website wordt compleet geoptimaliseerd voor lead-generatie en quick conversion. Ook hier wordt de bekende  huisstijl geïmplementeerd. Traffic vanuit de social media advertising wordt op de website direct aangespoord tot het opnemen van contact met recruitment.

Muziek promotie

Binnen media advertising hebben wij exclusieve expertise vanuit de muziek branche voor het verzorgen van op maat gemaakte muziek campagnes. Hierbij hebben wij zowel nationaal als internationaal een gigantisch netwerk en weten wij aan elke release de juiste draai te geven. Daarbij werken wij met diverse major & independent labels samen en is het zelfs mogelijk om label taken uit handen te geven. Ben jij opzoek naar de juiste draai? Neem dan nu contact op

PR

Jouw merk laten opvallen? Zichtbaar zijn in zowel magazines als kranten, blogs, vlogs, business-to-business, corporate of juist richting de consument? Heb je echter de contacten of eenvoudigweg de tijd niet om dit te realiseren?

Onze PR-REBELS kunnen óók voor jouw merk of bedrijf de publiciteit genereren dat het verdient, want wij geloven dat een goed verhaal gehoord moet worden.